A Travellerspoint blog

Kuala Lumpur

Moetepunktet for to moekkete elver!

overcast 33 °C

Jepp, det e visstnok det navnet betyr. Har vaert paa guida tur i dag, aa laert masse nytt om Malaysia. For eksempel at dem har et vanvittig bra helsevesen, der man betale 2 kr for legebesoek eller tette hull i tanna!!! I foelge guiden saa bygges det nye 3, 4, aa 5 stjerners sykehus hele tida. Dessuten tilbyr staten delvis finansierte boliga til de med daarligst raad. Tanken e at ingen skal vaere uten tak over hodet, og maxpris e derfor ca 50 000 NOK for leil m 2 soverom. Ellers saa har landet hele 9 sultana som rulere paa aa vaere konge hvert 5 aar. Snaalt. Har ellers sett apekatter, besoekt hoeyt TV-taarn, svoemt i basseng, og proevd paa aa spise mye kjip mat. Kunne blitt slank av aa bo i Malaysia trur ae...

No e klokka kvart paa 8 om kvelden, og kl kvart paa 7 i morra tidlig blir vi skyssa til flyplassen. Neste stopp SYDNEY =)

Kari

Posted by karimor 04:35 Archived in Malaysia Tagged backpacking Comments (0)

Enda nærmere...

-Hjelp, pakking gjenstår!

semi-overcast 1 °C

Bare 12 daga til vi drar fra gamlelandet no! E innom for å prøve å finne ut av muligheten for å poste no bilda på denne sida etterhvert. Det hadde jo vært litt stas! har vært innom to andre blogga fra Australia i dag. Dem hadde vært på "The Withsundays", ei øygruppe på østkysten, og det så fantastisk ut!! Mye mulig vi blir nødt t å ta en tur dit :-)Adr til de bloggan e hhv: janebrene.travellerspoint.com og antonette.travellerspoint.com for de som e interessert i å sjekke ut kor paradisaktig det e der nede!

Men, begynne å bli seint, å æ e trøtt, så får avslutte for no.

Posted by karimor 23:48 Archived in Norway Tagged preparation Comments (0)

Ja, da e det ikke lenge til vi drar =)

- sommerfugla i magen!

overcast 13 °C

He, he, har akkurat oppretta reiseblogg, og tenkte å skrive inn ei lita melding før vi drar. Tenkte det kunne være artig å se tilbake på i ettertid.

No e sluttfakturaen nettopp betalt, og kontoen min skrumpa inn med 29 000 NOK. Skummelt å se det sånn svart på hvitt, men har en følelse av at æ ikke blir å angre på bruken av pengan....

Hilde stakkars går bare å og grue sæ fælt for å reise fra bamsen sin ;)

Ellers gjenstår det å jobbe og stå på eksamen, så e vi plutselig dratt!

-Kari-

Posted by karimor 03:25 Archived in Norway Tagged preparation Comments (0)

(Entries 41 - 43 of 43) « Page .. 4 5 6 7 8 [9]