A Travellerspoint blog

Hjemme :)

En oppsummering

sunny 12 °C

First, Paula: I'm back home in Norway, and I have had a great time in the pacific and the States + Mexico. I hope you are still enjoying Australia as much as it seemed in the last e-mail I recieved. Hope you continue to report on your experiences :) love, Kari.

Ja, dette er altså hele reiseruta mi. Rart å se den opptegnet slik, og enda rarere å vite at man ikke skal reise videre. Alle opplevelsene er nå bak meg, og all spenningen før man dro er blitt til erfaringer.

Har akkurat feiret 17.mai i øsende regnvær, og ikke altfor høye temperaturer, men av prinsipp var jeg iført kortbukser. Må jo vise fram mine brune ben mens jeg har sjansen... ;) (Er vel faktisk en uke siden jeg kom hjem nå, så det er på tide å få bloggen publisert ;)

Begynner jo nok en gang å bli litt lenge siden siste blogg, og det har skjedd en del i mellomtiden, så jeg skal nå forsøke meg på en oppsummering.

Mener jeg avsluttet forrige blogg med at jeg og Naomi stod på farten til Mexico. Turen dit gikk med buss, trikk og mere buss. Busjåføren var litt firkanta, og nektet å slippe oss av i El Sauzal hvor vi skulle bo, så vi måtte ta bussen helt inn til sentrum av Ensenada (ca 10 min lengre m bussen), og finne veien derfra. Følte meg bittelitt bortkommen med hodepine, svær sekk på ryggen, og omgitt av mennesker med minimale engelskkunnskaper.. Var imidlertid heldig og fikk tak i en amerikaner på hostellet over telefonen, og han forklarte oss hvordan vi skulle komme oss til hostellet. Vi fant da frem til slutt etter litt om og men, og hostellet viste seg å være av den lille, koselige typen, med en flott tilhørende kaktushage. Hele hostellet var drevet (og eid) av en liten dame ved navn Maria. Hun hadde en alldeles herlig personlighet, som skapt for å være vert for omreisende fra hele verden :) Bokhylla hennes var fylt av reisehåndbøker og diverse TIME-magazines. Fikk inntrykk av at hun holdt seg rimelig oppdatert på det som rørte seg ute i verden!
På hostellet bodde det også et irsk par og en gjeng med surfere fra USA. Det irske paret skulle reise videre gjennom mexico, og deretter til deler av sentral- og sør-Amerika, mens surferene bare var på noen få dagers ferie. Surfe-gutta viste seg å være skikkelige gentlemen, og ordnet bål om kveldene, og handlet inn fyrverkeri som vi sendte opp nede ved vannkanten. At rakettene viste seg å være dårligere enn de fislete rakettene i "familiepakkene" her hjemme var ikke så farlig...

Etter tre solfylte dager i Mexico dro vi så tilbake til San Diego. Ble litt krøll på turen, da vi ikke ble satt av på samme busstasjon som vi kom på... Endte opp med at en hyggelig amerikaner, som kunne spansk, fikk ordna oss m billetter til riktig stasjon. Dermed kunne vi hoppe på trikken inn til byen. Der ble vi boende på et flott hostel (USA hostel, San Diego) et par dager, før jeg satt meg på bussen til LA, og flyet mitt til London. Naomi ble igjen på hostellet noen dager til, da hun skule reise til San Francisco den 15. mai.

London viste seg å leve opp til sitt rykte som et heller regnfylt sted, men med Heidi som koselig selskap gjorde ikke det så mye :) På sett og vis deilig å være tilbake i litt mer europeiske temperaturer, og fin aklilatisering før jeg skulle hjem til Tromsø. Jeg og Heidi fikk drukket mange cappucinoer og sett både T-rex og musikalen "Chicago" :)

Nå har jeg, som sagt, vært hjemme i en uke, og tilværelsen er vel stort sett tilbake ved det gamle. Har jobbet noen få vakter på sykehjmmet, og i dag var jeg på min første, korte skogstur. Det var fryktelig tungt, så her er det bare å hive seg i trening!!!!!!!

Har alt i alt hatt en flott tur, og tror nok jeg skal ut og reise igjen om ikke så altfor lenge ;) Til mine reisekamerater: Takk for turen, det har vært gøy!

  • Klem*

Posted by karimor 16:42 Archived in Norway Tagged backpacking

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Takk i lige måde, det har vært supert å dele opplevelser med dere! (:
Gleder meg til å se dere igjen, og ikke minst til snart å se mer av verden!

by y-e

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint